• reettamaatta

Miksi Louna Writing?

Updated: Jul 7, 2020

Monet ystävistäni ovat hieman ihmetelleet Louna Writingin nimeä: miksi Louna, vaikka minä olen Reetta?


Olen Tuplakääk-podcastin suuri fani (kyllä, nautin julkkisjuorujen kuuntelemisesta). Eräässä jaksossa podcastin perustajat, Enni ja Kirsikka, puhuivat lasten nimistä. "Louna olisi niin kaunis nimi!" Kirsikka sanoi. (Ei ehkä ihan noilla sanoilla). Aloin miettimään asiaa. Louna todellakin olisi kaunis nimi. Asia jäi mieleeni pitkäksi aikaa.


Osallistuttuani Kesäyrittäjä-kampanjaan, minun tuli miettiä yritykselleni nimi. Ajattelin, että nyt tuli paha paikka: eihän minulla ole keksittynä minkäänlaista järkevää nimeä. Mietin asiaa, ja yhtäkkiä mieleeni palasi muutaman viikon, ellei kuukaudenkin takainen podcast-jakso. Miten olisi Louna Writing?


Yritin keksiä muitakin vaihtoehtoja nimelle. Oma nimeni ei sopinut mielestäni mitenkään, missään muodossa yrityksen nimeksi. Lopulta Louna Writing vain tuntui niin omalta, että valitsin sen. (Tai no, ehkä valitseminen on väärä sana, kun vaihtoehtojakin oli vain yksi.)


Näin ollen ja tästä syystä kirjoitan siis tekstejäni Louna Writing -nimen takaa.

48 views0 comments

Recent Posts

See All

Tervetuloa Louna Writingiin!

Tästä se alkaa, Lounan ensimmäinen postaus. Louna Writing on alusta, josta haluan luoda tarinoiden kodin. Jatkossa tulet löytämään täältä juttuja erilaisista yrityksistä, ja henkilöistä niiden takana.